lauantai 4. tammikuuta 2014

Välitila ja kirjoja

"Jos mieles tyhjennöö, elä unneuta katkasta iäntä" tuumaavat savolaiset.

Nyt on vähän sellainen olotila. Välitila. Käsityöideoita surisee päässä ja kaikki onkin aloittamista vaille valmista. Paitsi langat kaupassa ja kauppa kaukana. Kangasta on ja ajatuksia, mutta ompelukone kaipaisi huoltohenkilön hellää kättä. Irrallisten valokuvien ja lehtileikkeiden keko pursuaa ulos hyllystä, mutta kansioiden sivut ja liimatarrat ovat kaupassa ja kauppa - noh, ei niin kaukana, mutta kallis.

Selityksiä. Selityksiä. Selityksiä.

Mutta kuka kieltää pitämästä ajatusten ja tekojen välipäiviä? Ei kukaan.

Siispä: nämä kolme päivää elän tasan itselleni ja teen mitä sattuu huvittamaan. Ja jos ei huvita, en tee sitäkään!

Keskityn vaikka sanasaasteen tuottamiseen ( blanko sivuja riittää tässä masiinassa) ja lukemiseen, eikä pienimuotoinen kuntoilukaan ole pois suljettu. Huomaa korostus sanalla pieni.

Olen saanut urakoitua joululainaksi saamani Hotakaiset, joten nyt pääsen paneutumaan                                  toivomiini ja saamiini joululahjakirjoihin!

Eli jos mikään muu ei satu huvittamaan, kaivaudun Heikki Kahilan mukana vällyjen alle tai syvennyn sodan rikkomiin ihmismieliin ( videomasiina taisi sanoa eilen ehtoolla yhteistyösopimuksen irti, joten siltäkin saasteelta varjellun aivan luontaisesti). Kirjoihin palaan luultavasti tarkemmin tuonnempana.                          Levollista ylihuomista Loppiaista!

                                        Aamukampa:  1423
1 kommentti:

  1. Hyviä suunnitelmia vapaapäiviksi. Ja mielenkiintoisia kirjojakin! hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista