tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kesän rutiinit

Vasta huhtikuu ja huomaan joutuvani ottamaan käyttöön kesäiset perustemput. Eli lenkkeily aamuvarhaiseen tai  myöhäiseen iltaan. Työpäivän jälkeen pohdittava kävelyreittiä, jossa tarvitsisi vähiten kohdata suoraa auringonpaistetta. Ja kolmas perustemppu on se, että  ensimmäinen toimenpide kotiin tultua on kävellä kääntelemässä  iltapäivä-/ilta-auringon puoleiset sälekaihtimet tiukasti kiinni.

Sääennusteet ovat lohdutonta kuultavaa; aurinkoista, lämpöennätyksiä, vuodenaikaan nähden lämmintä. . . . . . . noh, jossain ohjelmassa juontajalta vilahti sivulauseeseen maininta elokuun illoista. Siis lohtua horisontissa.

Toki jotain myönteistäkin. Työhuoneeni ikkunan takana kasvaa suuria puita, joten aamuaurinko vain siilautuu sisälle. Reilusti avoimesta ikkunasta  tulvii aamuisin raikasta tuulta ja pikkulintujen hurmoskonsertti. Ja parastahan keväässä ja kesässä on kuitenkin se, että niiden jälkeen tulee nopeasti syksy!
                Varhainen syysaamu lenkkipolkuni maisemissa.
 

Aamukampa   1314

 


2 kommenttia:

  1. Kevät/kesä kaikessa ihanuudessaan voi todella kyllä myös ahdistaakin. Itse olen kovasti kesäihminen, mutta välillä kaikki runsaus pakahduttaa liikaakin herkkäsieluista ihmistä. Migreenistä puhumattakaan. Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Tuossa taas tulee esiin se meidän fibrojen ero. Minä odotan kuin kuuta nousevaa noita kuivia ja LÄMPIMIÄ ilmoja. Minulla on silloin parempi olla. Siis lähes särytön olo :). Muutenkin on viimeiset n. 8kk ollut pahempaa ja tämä väsymysssssssss :(.
    Mutta jaksamista ilmojen mukaan :)
    RouvaFibro

    VastaaPoista