sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ans kattoo ny

Tuli tässä muuan päivä mieleen uutisia kuunnellessa, että mitä se superkarttuma  oikeastaan omalla kohdalla tarkoittaa. Eläkkeen suurempaa kertymistähän se ei tarkoita. Sisäilmamyrkkyjen kerääntymistä kroppaan kyllä.

No mutta, parannusta asiaan on taas tulossa. Siis taas. Yksi takaraja meni umpeen elokuun lopussa, mutta sitten selitettiin sen tarkoittaneenkin vain yhtä osaa työyhteisöstä eli sitä, jossa esimies osaa/jaksaa/haluaa pitää suurinta meteliä alaistensa puolesta.

Nyt on uusi takaraja. Työsuojelupiirin tarkastaja on antanut ukaasin järjestää kaikille muillekin työtiloissa huonosta sisäilmasta johtuen sairastaville puhtaat tilat joulukuun loppuun mennessä ja kuuluu olevan perässä vielä uhkasakkokin. Ans kattoo ny. Mielenkiinnolla odotamme tilanteen kehittymistä. Toisaalta - yhteistyökuvioiden myötä tullut henkilöstön irtisanomissuojakin päättyy sopivasti kuluvan vuoden loppuun, joten saattaahan se olla, että työnantaja keksii yksinkertaisen ja helpon ratkaisun. Taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Vai miten se oli? :D

Pakkasia odotellessa värkkäilin muutamana ehtoona varpaiden lämmikkeitä.
 Näistä tuli sen verran töhryiset sutturat, että jäävät ilmeisesti ihan omaan jalkaan, sellaisiksi hupsuiksi tupsutupatöppösiksi.


 Nämä puolestaan päätynevät lopulta lahjoituksena hyväntekeväisyyteen. Akuuttia tarvetta kun ei ilmeisesti kenelläkään ole, eikä paikkaseudulla ole oikein sopivia myyjäisiäkään. Sinänsä harmi, kun voisihan niistä suolarahoja kuitenkin pyytää.  Mutta onhan noita jo kassillinen ennestäänkin valmiina sellaisia ylijäämäsukkia. Katsotaan nyt, miten niiden käy.Tämä  oli yhden illan pikainen tekele, kun mummin prinsessalla oli huutava pula kännykän suojuksesta. Värit on sitten tarkkaan harkittu, ei mitään "mitä sattuu jämälankakorista löytymään"-settiä.


Lehtisateisia syysmyrskyjä odotellessa. . . . . . .1 kommentti:

  1. Toivotaan että asia ratkeaa parhain päin, eikä mihinkään irtisanomisiin. Kivoja sukkia olet tehnyt, tuota pitsimallia minäkin olen tehnyt kasapäin. Toimii näköjään hyvin tuossa raitalangassakin.

    VastaaPoista