maanantai 20. lokakuuta 2014

Sukkia ja muuta yritelmää

Eilen oli harvinaisen ihana aamulenkki. Kolme varttia reippaassa vesisateessa. Oih! Kastuihan siinä vähän, mutta lämmin suihku maistui erinomaiselta sen jälkeen. Ilma oli raikas, helppo hengittää, kolotukset pysyivät tiessään ja jalka nousi kevyesti. Kylätiet olivat hiljaisia ja sade lotisi. Että ihminen voi nauttia elämästä!

Parit sukat, ihan sellaiset vain perus, on taas väkerretty.
     Tämä setti lähtee vielä siihen synnäreitten pikkuihmisille menevään pakettiin.

Tein mummin mussukoille ensin yhdet sukat. Kuulin niiden päässeen/joutuneen ;) unisukiksi, joten pakkasherraa vastaan tein sitten toiset, hieman villaisemmat versiot. Minusta ei taida olla muuhun kuin perussukkien tekemiseen, no se pitsikuviokin luontuu kutenmiten, mutta kun yritin Maijan  ohjeen mukaan tehdä ruutusukkia, ei siitä minun yrittämisestäni mitään ruutukuviota syntynyt. Niin helpolta kuulostava malli, mutta ei silti.  Pahus! Parempi jättää vain suosiolla osaavammille.

                 Mutta sitten tuli mieleen tehdä kortti. Tai pari. Tai oikeastaan kolme korttia.
                                    No sitten teki mieli tehdä vielä muutama. . . . . 
                                                   . . . ja muutama lisää. . . .
                                                      . . . ja sitten vielä ihan muutama lisää :)
Sitten oli pakko toppuutella ja kun keskellä kämmentä töröttävän peukalon kutina ei vieläkään helpottanut, jotain piti värkätä. Löysin lankakoristani ihanaa lankaa, taitaa olla miniältäni saatua ja siitä sitten illan ratoksi syntyi pipo.  Kaulahuivi on vanha. Kiitos taas Enni-nukelle!Nyt ulkona puhaltaa kova tuuli ja ravistelee loputkin lehdet tammesta ja hopeakartiopoppeleista.  Koivut ovat olleet alastomia jo tovin.  Melkein tekisi mieli mennä sekaan.


                                   "Älä lannistu mistään, tartu kannustajan käteen."

                                          Leena Larva: Ikinainen


1 kommentti:

  1. Harmi ettei ruutusukka onnistunut, mutta hienoja olet aikaiseksi saanut! Ja nuo kortit, en olekaan kortteillut pitkään aikaan mutta nyt tekisi kovasti mieli.

    VastaaPoista