sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hyvää. . .

. . . ensimmäistä adventtisunnuntaita!

Neljän viikon päästä joulu siirtyy historiaan, tai on siirtynyt jo.  Jos joku on jouluhösötysihminen, se hösötyksen aika on nyt käsillä. Onneksi tuolta "taudilta" olen varjeltunut. Joulukortit ovat punaisessa kuoressa,  vaatimattomat joulupaketit valmiina ja järjen kanssa tehtäviä ruokaostoksia teen tässä pitkin matkaa. Pari reisua on vielä ennen jouluun rentoutumista, mutta kun määränpää on mieluinen, ei niistäkään tule stressiä, minkä vähän pitkät matkat ja liikenne stressaavat.

Tällä kertaa ei joulupaketteihin sitten kätkeytynytkään omatekemiä asioita, vaan muuta tarpeellista. Toki yksi "tilaus" on  vetämässä, mutta koska sain sen valmistamiseen aikaa yli joulun, ei siitä ole paineita, voi rauhassa odottaa sopivan langan löytymistä. Itse toteutus käy sitten kyllä nopeasti.

Jotain pientä väkerrystä olen iltojen täytteeksi tehnyt.


Jälleen yhdet  kohdentamattomat pitsisukat, jotka ovat oikeasti vaaleansiniset, eivät harmaat, vaikka tässä ne minun silmiini enemmän harmaalta näyttävätkin. Jos joskus joku tarvitsee.


Sieltä pohjattomasta jämälankakorista löytyivät nämä langat, joista sitten väsäsin itselleni säärystimet.
Ja sitten vihonviimeinen keksintö, jonka tehtyäni totesin itsekseni, että näinkö alas on pitänyt vajota. Mutta, keittiöliinoja ( suomeksi tiskirättejä) niistä syntyi. Eikä tämä ole mitään ekoilua tai muuta viherhörhöilyä. Onpahan vain puuvillalankojen tähteitä, joille ei tuntunut löytyvän mitään käyttöä. Imevät hyvin, helppo huuhtaista ja heittää pesukoneeseen ja kun sen jälkeen vielä mikrottaa, ei hygieniassakaan ole moittimista.


Sytyttäkää kynttilöitä ja nauttikaa hämäryydestä!


1 kommentti:

  1. Sieviä olet tehnyt! Itse en ole tiskirättejä tehnyt, mutta uskon että ovat hyviä käytössä. Hyvää adventin aikaa!

    VastaaPoista