lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäpäivän ratoksi!


Olipa huikea lenkkikeli aamulla; pakkasta 5 astetta ja niin tikkusumuinen maailma, ettei eteensä nähnyt. Sitten kun reitti kiertyi katuvalojen alle, paksussa huurussa olevat puut olivat uskomattoman kauniita ja - tietysti, kamera ei mukana, Pah!


    Pyhäpäivän ratoksi  vimmauduin rustaamaan kortteja:
Loppuvuoden onnittelukorteissa näytti olevan pientä vajetta, joten niitä ensin muutama.

                    Ja sittenpä niitä tuli jokunen joulukorttikin, kun oikein vauhtiin pääsi.Siitä inkiväärijuomakokeilusta sen verran, ettenpä huomannut juurikaan vaikutusta. Tietysti kokeilu kesti vain pari viikkoa. Voihan olla, että sitä pitäisi juoda jatkuvasti, mutta kun se ei nyt niitä elämän suurimpia makukokemuksia ollut, jätin sikseen. Toisaalta, eiväthän nuo nivelet ole nyt pahasti kiukutelleetkaan. Se on tämä syksy, joka aina pelastaa elolle kesän jälkeen. Ja hyvä niin!

Ja edessä on lomaviikko, joten ei tässä nyt niin pahasti asiat ole. Ei ollenkaan!4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja olet tehnyt. Minä myös aloittelin joulukortteja, mutta materiaalipula iski, pitääpä vähän täydennellä varastoja. Hyvää lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Nyt vain iski sellainen innostuksen puuska. Viime joulu menikin ihan kaupan korteilla, mutta tilanteet vaihtelevat, sellaistahan se elämä on. Toisaalta- minä oikeasti tykkäisin tehdä enemmän maanläheisiä kortteja; kuivattuja kauran röyhyjä, säkkikangasta, villalankaa.. . . . . . ym. mutta ne materiaalit olivat nyt liikaa hakusessa ( paitsi se lanka ;)), joten näillä mennään.

   Poista
 2. http://www.studio55.fi/terveys/article/astman--reuman--suolisto-ongelmien-takana-ruokavalio----laakarit-antavat-vaaraa-tietoa-/126270 Noita nivelkipujasi ajattelin. Itse pääsin kivuista siirtymällä viljattomaan ruokavalioon. Hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi. Mitään uutta ei tuossa ole, olen jo aikaa sitten tiedostanut ( myös toteuttanut, ainakin ajoittain ;) viljatonta ruokapolitiikkaa. Muuten suhtaudun kyllä hieman skeptisesti esim. tuohon suoraviivaiseen väitteeseen "lääkärit antavat väärää tietoa".

   Poista