lauantai 28. helmikuuta 2015

"Olikohan jollakin taas pieni nuha. . . "

Ensimmäinen viikko uudessa työtilassa on ohi ja mitä minä siitä sanoisin. Ehkä en sano mitään.

Tai no, tilat sinänsä ovat mukavat ja viihtyisät ja työyhteisö on mukava. Ympäristö siis ihan ok!

Tavarat olivat löytäneet tiensä oikeaan huoneeseen, mutta vaiheessa se huone on vieläkin. Kas kun siinä oli käynyt sillä tavalla, että  huoneisiin tehdyt kaapit oli pitänyt kuskata parin päivän jälkeen toiseen tilaan "tuulettumaan". Kaapit oli rakennettu sellaisesta lastulevystä, joka haisi ja haisee niin voimakkaasti, että paikalla olleet olivat saaneet päänsärkyä ja muita oireita, ensimmäinen jo talven ties monennenko poskiontelotulehduksen. Ja tuohonkin on turha sanoa, että ainahan niitä tulee. Kotonaan tuokin ihminen voi hyvin, mutta palattuaan tauolta töihin, tulehdus iskee. No mutta - nämähän ovat näitä päidemme sisäisiä eli henkisen tason oireita . Murrr! Mihinkäs ne joutuivatkaan  sieltä ojasta. . . . . ?

Silmät ymmyrkäisinä istuin tuolillani ja kyselin tyhjyydeltä, miksi. Miksi hemmetissä joku rakentaa tuollaisiin tiloihin, joihin pahasti sairastuneet ja herkistyneet ihmiset viedään pakoon pahaa maailmaa,  kaapit lastulevystä, joka tulee ilmeisesti Suomen rajojen ulkopuolelta jne. Kukaan ei vastannut.

Nyt tuntuu siltä, ettei enää jaksaisi kauheasti välittää. Se tosin vielä nosti yhden pahan sisäraivon sieluun, kun kuulin  muuttovaiheessa jonkun ( en oikeasti tiedä minkä tasoinen valopää neropatti oli ollut   kyseessä) naureskelleen, että olikohan siellä taas jollakin pieni nuha niissä entisissä tiloissa.

Mitä väliä.


Aamukampa  992!

1 kommentti: