sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää Äitienpäivää . . .

                              . . . kaikille Äideille, Mummeille ja kaikille meille Naisille!

                                    Kuvat ovat tämän aamun aamulenkiltä klo 5.40 - 6.50
Aamulenkki sujui hyvin ja jalka nousi kevyesti. Mikäpäs oli sujuessakaan, eilisen jälkeen. Kaksi nuorimmaista Omatekemääni päättivät tarjota minulle kaupunkipäivän. Ensin ostoksille, sitten syömään ja vielä lopuksi leivosteelle. Harmi, ettei löytynyt Napoleonia, mutta kyllä se Aleksanterin leivoskin maistui oikein hyvälle. Päivä oli miellyttävä ja tarpeen. Viime viikko olikin melkoinen urakka, vaikka töissä olin vain kolme päivää. Mutta keskellä viikkoa kahden päivän reissu isäni luokse, se tarkoittaa 540 kilometriä ja kaksi huonosti nukuttua yötä. Käynti oli kuitenkin välttämätön. Pääsimme geriatrin vastaanotolle isämme kanssa pohtimaan seuraavaa siirtoa taistelussa herra Alzheimeria vastaan.
Vaikka tosiasiat ymmärtääkin, on silti hyvin vaikeaa katsoa, miten oma isä kärsii. Edelleen kuitenkin koti on paras paikka. Väistämättä silti lähenee se päivä, että on tehtävä ratkaisu toisenlaisesta asumisjärjestelystä.Ja nyt on vuorossa lomaviikko, eikä tarvitse lähteä yhtään mihinkään. Alkuviikko kodin siivoilemista ja taidanpa verrytellä keskellä kämmentä töpöttävää  jauhopeukaloakin. Jos jotain yrittäisi kehitellä.
Helatorstaina onkin sitten luvassa paljon mukavaa. Silloin saan luokseni joukon isoja ja pieniä Rakkaita. Pikkurakkaat viipyvät perheensä kanssa loppuviikon, joten touhut ja äänet eivät tästä pirtistä lopu muutamaan päivään. Ja se on mukavaa.Omat matkaseuralaiseni, herrat Sjögren ja Fibro ovat olleet nyt kohtuullisen kiltisti. Siitäkin huolimatta, että stressitaso on vatsaoireista päätellen liian korkea. Ja onhan tässä taas yksi kummajainen porstuassa kolkuttelemassa. Se on kyllä tainnutettavissa sitkeällä työllä. En aio päästää sitä asustelemaan kotiini. Diabetes saa pysytellä poissa näistä nurkista!


                                           Mutta kiitos kaikille Rakkaille Omatekemilleni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti