sunnuntai 24. toukokuuta 2015

"Parempi voida hyvin"

                                             Pitkä viikonloppu irti arjesta.
                                                         Hieno olo. 

                                                         Kiitos Nasy!
                                                 
                                                        Kiitos esikoiseni!


Peurunka tarjosi mukavat puitteet viikonloppulomalle. Ohjattua toimintaa, hyvää ruokaa ja mukava porukka. Ja erityisesti nautittavaa ruumiinrääkkiä koko rahalla.
 Ohjelma oli todellakin liikuntapainotteinen. Mielen ja ruumiin yhteistä hyvää tarjosi voimavarapolku. Kaksi tuntia metsässä. Välillä pieniä taukoja pohtien omaa jaksamista, voimaantumisen lähteitä ja elämän hyviä asioita.  Olin kuvitellut voimavarapolun hieman erilaiseksi, mutta se oli täällä tällainen. Vesielementti mm. puuttui kokonaan, mutta taivas tarjoili sitä elementtiä reilulla kädellä koko kaksituntisen, että sikäli ei suurta puutosta.
 


 Kahvakuula oli uusi tuttavuus ja nyt sain sillekin sanoa oikein käsipäivää. Vaikutti sen verran tehokkaalta murikalta, että alkoi tehdä mieli kahvakuulakauppaan. Täytyy ensin tietysti pohtia itse tykönään ja tehdä selväksi, ettei sen vaikutus ole kovin suuri, jos sen hankkii olohuoneen nurkkaan murjottamaan.

Ja kylpylässä kun oltiin, tarjolla oli myös monenlaista vesiliikuntaa niille, jotka pystyivät menemään kylpylän tiloihin ja oleskelemaan siellä.

 Edellä mainittujen lisäksi tarjolla oli monenlaista mielen ja kehon hoitoa, mutta yksi oli ylitse muiden ja ehdoton ykkönen. Relax-kuivapatjahieronta. Tai vesipatja, miten vain. Ideana oli, että makoilimme lämpimällä vesipatjalla tavallisilla sisävaatteilla.  Hieronta tapahtui patjan sisällä olevilla tosi voimakkailla vesisuihkuilla, jotka kulkivat molemmin puolin kehoa päästä varpaisiin  edestakaisin jyltyten lihaksia. Tunne oli huikea. Taustalla livertelivät linnut. Hoito kesti 20 minuuttia ja loppui aivan liian nopeasti. Siis aivan liian nopeasti. Sitä lisää. Sellainen pitäisi olla jokaisella ihmisellä omassa makuuhuoneessa.                                              Peurunkajärvi, 6.5 km pitkä ns. sisäjärvi.Loma toimi. Kotiin palattua arki muistui mieleen vasta vähitellen ja pieninä pätkinä. 
Ja iltaa kohden alkaa pikkuhiljaa tulla tietoisuuteen sekin ajatus, että huomenissa taitaa olla työpäivä :)

    Mutta  -  syksyllä on luvassa nyt alkaneen loman toinen viikonloppu! Sitä odotellessa!!
1 kommentti:

  1. Onpas sulla ollut ihana miniloma. Ja se hierova patja - oi miten ihanaa! Kahvakuula olisi varmaan tehokas, mulle ei käsivaivaisena taida sopia ko liikuntamuoto.

    VastaaPoista