keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Sää pään mukaan

Anteeksi kaikki kesäihmiset ja helteitä odottavat, mutta tänään oli kyllä huikean upea keli. Ainakin muuhun tunnelmaan sopiva. Kun oikein kovasti ottaa päähän, melkein hatuttaa toisella alkukirjaimella, jonka käytön sivistynyt kotikasvatus estää, ei ole parempaa säätä puskea töistä kotiin kuin myrskyssä ja sateen piiskatessa kasvoja. Kotiin päin palatessa ei julkisivun ränsistyminenkään enää haittaa.

Minä olen liian vanha kaikenlaisiin uudistuksiin. Ainakin minä olen vanha sellaisiin uudistuksiin, joilla toinen ammattiryhmä nokittelee toistuvasti, vieläpä julkisiin tiedostoihin mietteensä kirjaten. Olen vanha myös sellaisiin uudistuksiin, joiden otsikoista en ymmärrä ensimmäistäkään sanaa ja joiden sisältämien ohjeiden mukaan pitäisi toimia.

Ja sellaisiin uudistuksiin, joilla ei lopputuloksen kannalta ole mitään merkitystä, mutta joita joku oikeaa työtä karttava kehittelee pöytänsä takana kuulostaakseen pätevältä ja hienolta. Miksi toimepide ei voi olla toimenpide, miksi sen pitää olla polku tai prosessi tai tietyn määrän hukka-aikaa sisältävä ketju yksittäisiä toimia? Ähhhhhhhh. . . .  rghrghrgh. . . . . .!

Eipä sitten ihme, jos niveliä kolottaa ja refluksi tyrkkiin karvasta kalkkia yläviistoon saaden rintakehän liekehtimään. 

                                          Mutta äitienpäiväorvokit olivat uskollisesti
                                                        odottamassa porraspielessä, 
                                                         joten kyllä se siitä taas.

                                                  Aamukampa 897 kalenteripäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti