lauantai 15. elokuuta 2015

Lämmintä syksyksi ja pupujussi

Elokuu revittelee jo puolta väliä. Ja aurinko tillottaa täydeltä taivaalta. Olkaa hyvä ja vassokuu. Heinäkuun sadetta kuunnellessa sain muutaman neulomuksenkin taas valmiiksi. Jouten istuminen ei vieläkään luonnistu oikein kunnolla. Opettelussa on.
Vaikka pikitien päässä ei se talvi yleensä kovin kovakouraisesti ketään kohtelekaan, kyllä niitä sukkia ja lapasia kuitenkin tarvitaan. Tässä mummin tokaluokkalaiselle neitoselle setti.
                             Toiselle mummin pikku-ukkeleista ruskeasävyinen
                                                               setti...
                                                   ...ja toiselle sinisävyinen.
 Kouluneitoselle vielä toisetkin lapaset. Nämä oli aivan pakko tehdä vain siksi, että pääsin kokeilemaan saamaani uutta mallia.

Ja sitten mummin pienemmälle prinsessalle, myös pikitien päähän, unipupu. Entinen oli halunnut jäädä lomareissulla Ville Viikingin kainaloon laivalle. Toivottavasti tämä saa yhtä hyvät halit kuin edeltäjänsäkin. Tottakai saa.

Työpaikalta terveisiä sen verran, että tuuletellaan ahkerasti.On jopa päiviä, jolloin ei päänsärky iske heti aamusta, joskus ei ollenkaan. Kuten varmasti muistatte, olemme siis sisäilmapakolaisina uusissa tiloissa. Heti alkuun vaadimme ikkunoihin hyttysverkot ja niiden turvin on vielä pärjätty. Tulevasta en sanokaan mitään.

                    Aamukampa    824!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti