perjantai 15. tammikuuta 2016

"Kaikk on hiljaa mun ympärilläin........"Takana kiireinen työviikko. Päivät venyivät pitkiksi. Aamun hämärissä kustannuspaikalle ja illan tummuttua kotiin.
Edellisellä viikolla loppiaisesta viikonloppuun puuhastelua isän luona, ne tutut 540 km maantietä rullalle ja pakkanenkin tarjoiltiin kolmikymmenasteisena. 

Tällä viikolla illat ovat menneet pienessä nirvanassa, mihinkään järjelliseen ei ole kannattanut ryhtyä. Mutta - eipä aivan ole mennyt "ite eistään". Joulukortteja olen askarrellut ainakin parin joulun tarpeiksi. Tai melkein. Aikaistako? Huihai. Toki minä voin tehdä tammikuun puolivälissä joulukortteja, jos jotkut avasivat ennen vuodenvaihdetta pikkujoulukauden 2016. Tietysti se riski tässä on, että saan tai luulen saavani jonkin kuningasidean vielä ennen ensi joulua ja joudun tekemään lisää kortteja, mutta väliäkö hällä. Se vain tuntui niin  mukavalta. 

Tätä viikkoa ei voi päättää muuten kuin ottamalla esille rakkailta ihmisiltäni jouluna saamani hellimistarvikkeet; jaloille ihana jalkakylpy, iholle sokerikuorinta, sitten lämmin suihku ja kasvoille elvyttävää ja niiiiiiiin hyvän tuntuista voidetta. Rasvattuihin jalkoihin villaiset sukat. Vielä siihen kupponen höyryävää juusto-parsakaalikeittoa ja etukäteisesti syntymäpäivälahjaksi saamani valkoinen marmorikynttilä palamaan.
                                                     

                        Mitäpä muuta tähän enää osaisi kaivata?
                       

1 kommentti:

  1. Ihanaa hemmottelua sinulla! Ja korttejahan voi tehdä silloin kun inspiraatio isekee, turha niitä on väkisin vääntää.

    VastaaPoista