perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kirjakatsaus ja lomanalussekoilua!

 Nyt alkoi loma..............

 Oli korkea aikakin. Taisi olla viimeiset hetket käsillä, muuten olisin saattanut saada vaikka mitä aikaiseksi.

Aamu alkoi sillä, että seisoin työpaikan vaatekaapin ovella eväsrasia kädessä ja mietin kuumeisesti, mitä varten olen tässä ja mihin olin menossa. Onneksi eväät päätyivät lopulta jääkaappiin.

Päivällä minulla oli edessäni kaksi lukua. Tavallisesti kyseisistä luvuista lasketaan keskiarvo kirjattavaksi. Tällä kertaa ne kaksi lukua sattuivat olemaan yksi ja sama luku, mutta minäpäs tormeana kaivamaan laatikosta taskulaskinta tehtävää varten, naputtelin laskinta ja sitten riemastuin että hei, siitähän tuli vielä kolmas sama luku!

Iltapäivällä vielä ryntäilin paniikissa ja päättömästi ympäri toimistoa etsimässä hukkaamaani avainnippua. Löysin ne työhuoneeni roskakorista. Lopulta ymmärsin poistua takavasemmalle.
 Sitten se tavaksi tullut kirjastokeikka. Harvakseltaan on tullut viime aikoina kirjaston saranoita kulutettua, mutta lomalle ei voi jäädä ilman kirjapinoa.  Sellaista harhaa kuitenkin elättelen, että ehtisin, malttaisin ja pystyisin syventymään lukemiseen. Vanhoja kirjoja,  Rönkää, Mäkeä ja Nuotiota lähti mukaan, ei näissä aivoja tarvita, mutta keskittyminen kuitenkin, että jaksaa aloittaa. 

Ensin pitää saada kroppa sieltä yliväsymyksen rajoilta parempaan kuosiin, ehkäpä sitten. Kolmen tai parhaimmillaan viiden tunnin yöunet eivät oikein meinaa riittää.

 Sitten vähän uudempaa luettavaa. Elokuussa on tulossa  Herra Fibron tekijältä Läskiromaani. Tarkempaa ilmestymispäivää ei ole vielä tiedossa, mutta tähän mielenkiintoiseen teokseen palataan varmasti tuonnempana. Sitä odotellessa kannattaa käydä tutustumassa Sunkirjan ajankohtaisiin asioihin ja muihin julkaisuihin täältä.
Että sitten vain odottelemaan sopivia säitä. Niistä en tällä kertaa sanokaan enempää!


          Ja aamukampa näyttää pyöreää lukemaa: 500!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti