maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pöllölapaset, jotka eivät ole pöllölapaset

Joskus sitä ihminen luulee itsestään liikoja ja ottaa turhan suuria haasteita. Toisaalta ilman haasteita ei synny mitään. Minä otin - taas.

Löysin Pinterestistä hauskat pöllölapaset. Kuvassa ne näyttivät mukavilta ja helpoilta. Ruutupiirros kuviosta näytti....hmmm haasteelliselta, ei ylivoimaiselta. Mutta mutta, toteutus minun kirjoneulekäsialallani oli raastavaa ja lopputulos surkea. Peukalokin reuhottaa miten kuten, idea on, että pöllön kasvot ovat kämmenselän ja pöllön pylly kämmenen puolella. Mutta yksi potentiaalisista lapasten saajista tykästyi niihin ja halusi ne käteen heti tässä ja nyt. Että mitäpä siinä suremaan.
 Toiselle mussukaiselle en edes yrittänyt lähteä kyseistä mallia rustaamaan. Mutta mitäs sitten? Noh, jalkapallofanille lapaset Italian lipun väreissä. Numero kämmenselässä kopioitui hänen sporttilempparipaidastaan. Katsotaan, mitä sanoo sankari.
Toinen pöllökuvio, myös Pinterestistä löytynyt, olikin paljon helpompi, joskin surkea neulekäsialani hyökkää näistäkin silmille aika härskisti. Mutta lahjomaton arvosteluraati hyväksyi ja ihastui, joten mitäpäs tässä muita kuuntelemaan. Ja sitä paitsi, kaikki ovat omastakin mielestä aika hienoja. Niin.Aamu aukeni tänään sumuisena ja kosteana. Hetken otti kunnes tajuntaan hiipi iloinen yllätys: on maanantai, eikä tarksvärkki huutele perään, ei vielä kolmeen viikkoon. Tänään voin siis tehdä tasan mitä huvittaa. Tai jos ei huvita, olla tekemättä sitäkään.

Siis: kiireettömät aamukaffet, päätös lenkkeilyn välipäivästä, lehtien selailua netistä, ehkä lukemista, ehkä kirjoittamista, ehkä..........hm! Tunne on hieno.


 
 

2 kommenttia:

  1. Hauskoja lapasia, turhan kriittinen olet töitäsi kohtaan :) mukavaa lomailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija. Mukavaa kesän jatkoa Sinullekin.

      Poista